Conference League

Τερατσάνο: «Θα είμαστε πιο έτοιμοι σε συναισθηματικό επίπεδο φέτος από τον περσινό τελικό»

Ο Πιέτρο Τερατσάνο μίλησε σε ιταλικό Μέσο για τον τελικό του Conference League, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «βιόλα» θα εμφανιστούν πιο έτοιμοι πνευματικά σε σχέση με τον περσινό χαμένο τελικό.

Στις 29 του μήνα, Ολυμπιακός και Φιορεντίνα τίθενται αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena, σε μια ιστορική βραδιά τόσο για τους «ερυθρόλευκους», όσο και τους Ιταλούς.

Για τον σπουδαίο αυτό τελικό μίλησε ο κίπερ των «βιόλα», Πιέτρο Τερατσάνο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως μετά τον περσινό χαμένο τελικό στην ίδια διοργάνωση από τη Γουέστ Χαμ, ο ιταλικός σύλλογος θα είναι φέτος πιο έτοιμος στο πνευματικό κομμάτι, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η περσινή «αποτυχία» τους δίδαξε πολλά πράγματα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιέτρο Τερατσάνο:



«Η αναμονή μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, σε στιγμές ηρεμίας τη νιώθεις ακόμη περισσότερο. Τώρα έχουμε μία σημαντική υποχρέωση στο Κάλιαρι, κατόπιν θα πάμε απευθείας στην Αθήνα για να πάρουμε μέρος σε έναν τελικό που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός.

Εν τω μεταξύ πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί αυτό σου δίνει τη βεβαιότητα ότι θα παίξεις και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Είναι σαφές ότι έχουν ήδη γίνει αναφορές μέσα στην ομάδα για τον τελικό, είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για την πόλη, είναι φυσιολογικό εκεί να υπάρχουν οι περισσότερες σκέψεις.

Μετά τον περυσινό τελικό, ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει, αυτό που ζήσαμε πέρυσι από άποψη συναισθήματος θα μας δώσει μία πολύ μεγάλη βοήθεια για τον φετινό τελικό.

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα φτάσουμε πιο έτοιμοι, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με πέρυσι. Άλλωστε κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και αυτά που έχουν προηγηθεί, έχουν σχετικά μικρή σημασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x